Terminal Management System

Leap Forward

MTMS

Een compleet pakket waarin alle beschikbare modaliteiten en bijbehorende terminal processen gemakkelijk en overzichtelijk georganiseerd worden.

Thom Derks & Rik Verbeek

Mogelijkheden

Met ons eigen systeem streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van een compleet pakket. Een pakket waarin alle beschikbare modaliteiten en bijbehorende terminal processen gemakkelijk én overzichtelijk gemanaged worden.

Boekingen

Wij bieden u de mogelijkheid om eenvoudig boekingen te verwerken en met diverse bestandsindelingen aan te leveren. Boekingen kunnen automatisch geïmporteerd worden of handmatig via het klantenportaal ingevoerd worden.

Facturatie

Zodra een boeking definitief is kunnen er automatisch alle kosten aan gekoppeld worden: gate-in en gate-out, storage, reparatie en handlings. Op deze manier wordt er een overzichtelijk factuur gegenereerd voor uw klant.

Maatwerk

Wij gaan altijd te werk vanuit de wensen van onze klant. Hierdoor wordt er, samen met de klant, een perfect systeem op maat ontwikkeld.

Optimalisatie

Wij verwerken data slim, snel én veilig. Hierdoor zullen de fysieke terminal activiteiten geoptimaliseerd worden, waardoor de kosten van terminal equipement verlagen.

Modulaire opbouw

Ons systeem is opgebouwd uit diverse modules. Elke door u gewenste module kan naar wens worden aangepast.

Compleet

Met ons systeem heeft u een compleet én overzichtelijk terminal management systeem.

Uitbreidbaar

Door de modulaire opbouw van ons systeem kunt u eenvoudig opschalen of afschalen.

Statistieken

Ons systeem biedt de mogelijkheid om diverse statistieken te genereren op elk gewenst niveau.

Digitale oplossingen voor terminals